vrijdag 9 juli 2010

2010 Paper in Progress Electron Breda

Paper in Progress

Grafiekexpositie bij Electron. De nieuwe Grafiekmap 'De Brabantse Ring' (initiatief van CBK West-Brabant, uitgevoerd bij Grafische Werkplaats Raaf) is vanaf 9 juli 2010 te bewonderen.

In samenwerking met Grafische Werkplaats Raaf heeft het CBK West-Brabant een tiental kunstenaars, vormgevers, illustratoren en fotografen uitgenodigd om het papier te vullen met hun visie op de hedendaagse grafiek. Dit resulteerde in een grafiekmap met de titel 'De Brabantse Ring' waarin niet alleen de verschillende disciplines worden verbonden, maar ook de regio West-Brabant. Samen met de beheerders van Raaf is er intensief aan de map gewerkt. Op deze presentatie worden van alle betrokkenen ook eigen werk tentoongesteld.

De exposanten zijn: Liesbeth Verhoeven & Emmy Dijkstra, Gerrit Westerveld, Sabine Bolk, Michiel van der Zanden, Pim Derene, John Back & Wouter Gresnigt, Marion Vriens, Don van Rooy, Esther de Vries, Ron Scherpenisse, Nanne Meulendijks en Rutger Termohlen.

Openingstijden donderdag tot en met zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Stichting Electron Belcrumweg 19 4815 HA Breda

Dit project is mede mogelijk gemaakt door: Provincie Noord-Brabant, Gemeente Roosendaal, Gemeente Bergen op Zoom, Werkplaats Raaf