zondag 13 september 2009

2007 Krot en Co Beelden in de herfst



Krot & Co, Beelden in de herfst (27 september / 7 oktober 2007)

Op boerderij ‘Onder de zeven Linden’ in Delfgauw vindt een unieke kunstexpositie plaats. In en rond de monumentale boerderij treffen in 2007 voor de 12e maal een 20-tal toonaangevende internationale kunstenaars elkaar. Iedere twee jaar exposeren er andere kunstenaars. Bijzonder is de diversiteit van de tentoongestelde werken door de vele mogelijkheden die het terrein biedt. De tuinen, het weiland, het water en de boomgaard nodigen uit tot een wandeling langs de kunstwerken in een herfstachtige omgeving.

Tijdens deze expositie is er ook een installatie te zien van Kunstenaarscollectief Krot & Co uit Bergen op Zoom.

Over de installatie van Krot & Co:

Hoewel het universele symbool dat Krot & Co als uitgangspunt heeft genomen ogenschijnlijk verwijst naar een universele betekenis, blijkt juist bij deze installatie dat iedere toeschouwer zijn eigen persoonlijke emotie geeft aan wat hij ziet of hoort.
Deze emotie is uniek.

Het onleesbaar schrift waarin de begeleidende tekst is geschreven biedt de meest duidelijke verklaring. Daarin staat wat ieder persoonlijk ervaart. Door niet onze gedachten op te dringen hopen we dat iedere toeschouwer zijn eigen betekenis kan toekennen aan hetgeen hij waarneemt en ervaart.

Kunstenaarscollectief Krot & Co

Jan Nederveen, Aagje Pel, Peter Pel, Ron Scherpenisse, Irene Weug

Bergen op Zoom september 2007

De expositie is van vrijdag 28 september tot en met zondag 7 oktober 2007 dagelijks geopend van 12.00 tot 18.00 uur.

Bezoekadres expositie Beelden in de herfst:

Onder de zeven Linden
Delftsestraatweg 280
2645 AE Delfgauw